Sorteer op

CADEAUBONNEN DE LOFT 43

Ben je op zoek naar een cadeautje maar kom je er niet uit? Geef dan een digitale cadeaubon. Met een cadeaubon kan de ontvanger zelf kiezen uit al het moois dat De Loft 43 te bieden heeft. 

HOE WERKT EEN DIGITALE CADEAUBON?

Een digitale cadeaubon is een kortingscode die je ontvangt per mail. Schrijf de code op een mooie kaart en je bent klaar. Wil je dat ik de kortingscode mail naar de gelukkige? Laat dan bij de opmerkingen in het bestelproces het emailadres achter en eventueel ook een leuk berichtje, dan mail ik dit naar de ontvanger. Nog leuker is het om de kortingscode naar je eigen emailadres te laten mailen en er zelf een leuk kaartje van te maken. Op deze manier betaal je geen verzendkosten en heb je toch een mooi cadeau.

OVERIGE VOORWAARDEN

Bij het plaatsen van een bestelling kan maar 1 code ingevoerd worden, heb je meerdere kortingscodes neem dan contact met mij op, ik maak dan een nieuwe kortingscode voor je aan met het totaalbedrag. 

Het is niet mogelijk om de cadeaubon in te wisselen voor geld. Het is ook niet mogelijk om het resterende bedrag terug te krijgen. Heb je het bedrag niet helemaal gebruikt dan krijg je van mij een nieuwe kortingscode met het resterende bedrag. 

© 2021 - 2024 De Loft 43 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel